Search

Cart

Aranjamente FloraleCutii FloriArrangement in a heart box with red roses

Arrangement in a heart box with red roses

Delivery in

2-4 hours

110.00

Secure PaymentPCI Security Standards Council compliant

Greeting card giftYou will receive a gift card for each order placed!

Certified qualityPremium quality flowers bought from Internationally certified growers

Product Description

It's so simple to give her your heart! Send her Arrangement in a box heart with red roses! It is delivered in 2-4 hours, anywhere in the country, along with a gift card. In over 100 cities in the country, transport is free. The shape and color of the box may be slightly different from the image, depending on the place of delivery. Hydrate the sponge in which the stems are placed to keep the flowers fresh for longer.
ID:

Product Compositio

Standard
This box contains: 25 red roses, box

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.