Search

Cart

Aranjamente FloraleCutii FloriBox with pastel flowers

Box with pastel flowers

Delivery in

2-4 hours

Standard
Premium
ÔéČ85.00

Secure PaymentPCI Security Standards Council compliant

Greeting card giftYou will receive a gift card for each order placed!

Certified qualityPremium quality flowers bought from Internationally certified growers

Product Description

The definition of refinement and delicacy. Flowers in pastel shades, in a special arrangement, suitable for special occasions. Order this arrangement in a box with pastel flowers, containing pale pink/lilac roses, white/cream lisianthus, pale pink/white minirosa, greenery, box and sponge. Order this arrangement in a box and we deliver it in 2-4 hours, anywhere in the country, along with a gift card!
ID: 216015

Product Compositio

Standard
Contains: 1 Box and sponge, 1 Eucalyptus greenery, 5 Multicolored Lisianthus, 6 Pink roses, 2 Pink Minirosa
Premium
Contains: 1 Box and sponge, 1 Greenery Eucalyptus Baby Blue, 7 Multicolored Lisianthus, 8 Pink Roses, 4 Pink Minirosa

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, ├«n unele cazuri ele pot fi sub form─â de boboci. Ace╚Ötia se vor deschide ├«n maxim 24 de ore, dac─â ├«n ├«nc─âpere sunt ├«ntre 23 ╚Öi 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospe╚Ťimea lui, ├«n acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.