Search

Cart

AbonamenteFloral season ticket - Happy week

Floral season ticket - Happy week

199.00

Plată SecurizatăPlată Securizată.

Calitate GarantatăCalitate Garantată.

Product Description

Do you want to conquer it in a week? Choose to send him a special arrangement for 5 days! You will leave her speechless! Give her a happy and colorful week! This subscription offers you 5 different floral arrangements, which will be delivered consecutively, type of 5 working days, in a week of your choice.
ID: 12107

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.