Search

Cart

Aranjamente FloraleCoroane JerbeThe funeral wreath with white and white roses

The funeral wreath with white and white roses

Delivery in

4 hours

130.00

Secure PaymentPCI Security Standards Council compliant

Greeting card giftYou will receive a gift card for each order placed!

Certified qualityPremium quality flowers bought from Internationally certified growers

Product Description

Order a funeral wreath with white roses and white roses if you want to convey a last thought to a loved one who is no more. Floria.ro guarantees fast delivery and under the best conditions for arrangements and funeral wreaths. Roses and marigolds are among the most resistant flowers. Together with greens - ivy - they will be kept fresh for longer.

The round funeral wreath, with white roses, santini and wax flowers can also be placed at the chapel.

Each wreath or wreath will be accompanied by a funeral ribbon on which we will write your message of condolence.

ID: 192063

Product Compositio

Standard
This wreath is composed of: 17 white roses, 4 green marigolds, 5 white wax, sponge

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.