Search

Cart

Buchete FloriGaroafeMinirosaRanunculusTrandafiriBouquet with ranunculus and carnations

Bouquet with ranunculus and carnations

Delivery in

2-4 hours

Standard
Premium
95.00

Secure PaymentPCI Security Standards Council compliant

Greeting card giftYou will receive a gift card for each order placed!

Certified qualityPremium quality flowers bought from Internationally certified growers

Product Description

A delicate spring bouquet, in pastel shades, with carnations, ranunculus, spray roses, roses, viburnum and greenery. The bouquet is delivered in packaging. Order a bouquet with ranunculus and carnations for a birthday or a spring celebration! Bouquet with ranunculus and carnations is delivered FREE in over 100 cities in the country. You receive a gift card with every order.
ID: 192095

Product Compositio

Standard
This bouquet is composed of: 9 dianthus, 3 ranunculus, 6 pink spray, 5 roses, 4 viburnum, greenery and packaging
Premium
This bouquet is composed of: 11 dianthus, 4 ranunculus, 7 pink spray, 6 roses, 4 viburnum, greenery and packaging

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.