Search

Cart

Aranjamente FloraleCraciunAdvent wreath with red candles

Advent wreath with red candles

Delivery in

2-4 hours

Secure PaymentPCI Security Standards Council compliant

Greeting card giftYou will receive a gift card for each order placed!

Certified qualityPremium quality flowers bought from Internationally certified growers

Product Description

Advent wreath with red candles, decorated with stars, dried orange and apple slices. It is simple, visually relying on the contrast of green and red. This wreath is composed of: wreath, 4 candles and Christmas accessories. The diameter of the crown is 30 cm.
ID: 216351

Product Compositio

Standard
Contains: natural fir wreath, Christmas accessories, 4 red candles

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.