Search

Cart

Buchete FloriTrandafiriBouquet of flowers - Bouquet of March 1

Bouquet of flowers - Bouquet of March 1

Delivery in

2-4 hours

Standard
Premium
59.00

Secure PaymentPCI Security Standards Council compliant

Greeting card giftYou will receive a gift card for each order placed!

Certified qualityPremium quality flowers bought from Internationally certified growers

Product Description

March 1st bouquet - a bouquet that imitates the cord specific to the martissor, the red and white roses intertwine in a splendid bouquet. Celebrate March 1st by sending her a bouquet of spring flowers instead of a Christmas card. After a cold season, nothing heralds the arrival of spring better than this bouquet of flowers - March 1 Bouquet. The bouquet contains red roses and white roses. Any order can be accompanied by a FREE card with a message filled in by you on the order form. Perishable product - non-returnable.
ID: 24218

Product Compositio

Standard
Contains: 5 Green Aralia, 6 White Roses, 7 Red Roses
Premium
Contains: 5 Green Aralia, 7 White Roses, 9 Red Roses

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.