Search

Cart

AbonamenteEternal Love Subscription

Eternal Love Subscription

130.00

Plată SecurizatăPlată Securizată.

Calitate GarantatăCalitate Garantată.

Product Description

Potted plants every week: a miniature garden, which you grow together. The subscription involves sending five packaged potted plants, for 5 weeks, on your chosen day: First week: Ordhidee Phalenopsis purple Red Third Week: Red Dwarf Rose Fourth Week: Red Kalanchoe Fifth Week: Red Dwarf Anthurium
ID: 115959

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.