Search

Cart

Aranjamente FloraleCoroane JerbeFuneral arrangement with pink gerbera

Funeral arrangement with pink gerbera

Delivery in

4 hours

81.00

Secure PaymentPCI Security Standards Council compliant

Greeting card giftYou will receive a gift card for each order placed!

Certified qualityPremium quality flowers bought from Internationally certified growers

Product Description

Funeral arrangement with pink gerbera made on gaspou. Funeral arrangement with pink gerbera contains pink gerbera, pink roses, greenery and santini. Funeral arrangement with pink gerbera is delivered within 4 hours of placing the order and processing the payment, together with a (slow) ribbon with a message of condolence. Funeral wreath, size: 30 cm diameter
ID: 215750

Product Compositio

Standard
Contains: 1 Sponge, 1 Gaspou, 1 Salal Greenery, 9 Pink Gerbera, 9 Pink Roses, 5 Green Santini

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.